Toimitusehdot

Tietoa yrityksestä

Filumina on valoa heijastava kangas, joka soveltuu vaatteisiin, laukkuihin ja asusteisiin. Filumina-verkkokaupassa myydään heijastavasta kankaasta valmistettuja tuotteita. Mikäli mieleesi tulee jotain kysyttävää tuotteisiin tai toimitusehtoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Kohdemaat

Filumina-verkkokaupan kautta voit tilata tuotteita Suomeen ja muihin EU-maihin. Lähetämme tuotteita mielellämme myös muualle, joten jos osoitteesi on EU:n ulkopuolella, niin otathan yhteyttä sähköpostitse toimitustavan ja -kulujen sopimiseksi.

Tilaaminen ja maksaminen

Kun olet tutustunut tuotteeseen ja siirtänyt sen ostoskoriin, saat sähköpostiin tilausvahvistuksen. Maksu hoituu pankkisiirrolla. Tiedot maksamista varten lähetämme sinulle 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ja muihin EU-maihin ovat 4,90 euroa/tilaus

Toimitusaika

Lähetämme tuotteen sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Tämän päälle tulee postin lajitteluun ja jakeluun kuluva aika. Kirjelähetykset (esim. 1-3 laukkua) tulevat postitse kotiin, muut lähetykset tulevat postipakettina Postin lähimpään toimipisteeseen.

Reklamaatio

Mikäli havaitset tuotteessa valmistusvirheen, otathan meihin yhteyttä välittömästi.

Kaupan purku

Kuluttajansuojalain mukaan verkkokaupasta tilatuilla virheettömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Tuoteturvallisuus

Valoa heijastava Filumina-tuote antaa lisänäkyvyyttä, mutta ei korvaa virallista heijastinta. Käytäthän pimeällä liikkuessasi aina myös riittävää määrää CE-merkittyjä heijastimia.

Hinnanmuutokset

Pidätämme oikeuden tuotteiden ja toimituskulujen hinnanmuutoksiin. Tilauksen kohdalla noudatetaan sitä hintaa, joka tilauksentekohetkellä on ollut voimassa, ja joka näkyy sähköpostitse saamassasi tilausvahvistuksessa.

Toimitusehtojen hyväksyminen

Tilaamalla tuotteen verkkokaupasta hyväksyt toimitusehtomme.

Yhteystiedot

katja.hynninen@karkelo.com

KIITOS TILAUKSESTA!